Ceramus SRL Câmpulung

Producător de cărămizi și blocuri ceramice

Pun caramidă cu caramidă, până la un rezultat sigur şi durabil. Nu oferă materia primă pentru case din paie sau din lemn. Ajută la construirea de cămine, prin fabricarea şi comercializarea de cărămizi. Îi caracterizează seriozitatea şi profesionalismul. Doresc să vă demonstreze că puteţi avea încredere în produsele lor.

Faceți cunoștință!
Îi caracterizează seriozitatea și profesionalismul. Dar despre punctele lor puternice vor vorbi cu altă ocazie. Pentru că preferă, înainte de toate, să vă demonstreze că puteți avea încredere în produsele lor.
Povestea produselor noastre
Folosesc argila ca materie primă. Mai precis, argila extrasă din zăcământul Grui. Drumul pană la fabrică se face în scurt timp, cariera fiind în imediata lor vecinătate. Iar acolo începe procesul de producție propriu-zis, printr-o linie tehnologică performantă și specializată potrivit celor mai pretențioase standarde. în final, produsele lor ajung să susțină sute de construcții din țară.
Carte de vizită
Îi găsiți în apropierea drumului județean Câmpulung-Bughea de Sus, în apropierea zăcământului de argilă Grui. De asemenea, îi găsiți în topul celor mai performanți producători de cărămizi din țară.
Valorile S.C. CERAMUS S.A
Cred în construcții durabile, capabile să ofere siguranță timp de sute de ani. Au încredere în muncă și în profesionalism, pentru că le văd zilnic în fabrica lor. Sunt adepți ai protejării mediului înconjurător, de aceea vă oferă produse naturale și durabile. Nu sunt rigizi precum cărămida, de aceea se adaptează cerințelor fiecărui client. Pentru că obiectivul lor este calitatea construcției dumneavoastră.

Dorin Mirea, patronul Ceramus, amfitrionul mişcării sportive din Câmpulung

Luni, 17 Mai 2010 12:28 Argeș Media

Vremurile deşertice, aride pe care le traversăm au „oazele” lor, iar una dintre acestea se află la Câmpulung. Oraş în care, dacă te opreşti mai mult de câteva minute, vei auzi sigur de numele inginerului Dorin Mirea. Nume de care se leagă mai multe minuni din zonă. Am auzit şi noi de câteva: amenajarea turistică a zonei Bughea, pârtia de schi de la Mioarele şi, perla coroanei, baza sportivă construită în Grui. Aici s-a născut, precum pasărea Phoenix, pe ruinele unei zone industriale dezafectate, o adevărată oază de curăţenie şi relaxare. Aici, în vara trecută, au fost date în folosinţă patru terenuri de tenis de câmp, unde deja se şcolesc în ale sportului alb şase grupe de copii cu vârste cuprinse între 4 şi 16 ani.
Clubul de tenis înfiinţat numără deja 70 de membri, număr demn de luat în considerare ţinând cont de vârsta mică a complexului sportiv, precum şi de mărimea oraşului.
Lacul traversat de podeţul rustic îndeamnă la visare, totul este curat, frumos. Frumoase sunt şi cuvintele mai marilor oraşului atunci când vine vorba de Dorin Mirea: primarul Călin Andrei se mândreşte cu omul de afaceri cu care s-a şi înrudit. Melania Voinescu, directorul general al S.C. Edilul Câmpulung îl consideră unul dintre liderii de seamă ai urbei. Laudele ar putea continua, în oarecare contradicţie cu profilul puţin mai „colţos” al ziarului. Am ţinut să scriem totuşi despre un om care s-a implicat cu adevărat pentru modificarea în bine, în frumos a zonei în care trăieşte. Felicitări!