Leier – Ceramica Iași

Producător de blocuri ceramice

Compania Ceramica SA Iași este cel mai mare producător de cărămizi și blocuri ceramice din zona de Est a țării, cu o tradiție de peste 40 ani în domeniu.

Leier a apărut ca urmare a dorinței de a exprima într-un singur cuvânt principalul atribut prin care produsele companiei Ceramica se diferențiază de celelalte cărămizi și blocuri ceramice existente pe piață, respectiv înalta rezistență la compresiune. în timp ce prescripțiile de proiectare seismică românești cer ca rezistența la compresiune a elementelor pentru zidărie structurală sa fie cel puțin egală cu 7,5 N/mm2, rezultatele testelor de laborator pe blocurile ceramice Brikston cu goluri verticale depășesc 20 N/mm2.

Calitatea materiei prime din care este obținut, tehnologia de fabricație de înaltă performanâî, precum și dăruirea celor care-l produc, fac ca Brikston sa fie un etalon al rezistenței și durabilității.

Gama de produse Leier cuprinde:

• Blocuri ceramice cu goluri verticale și rost continuu, cu înălțimi de 138, 188 sau 238 mm, cu care se pot realiza grosimi ale zidurilor de 190, 250, 300 sau 375 mm;

• Cărămizi eficiente cu înalțime de 88 mm, cu care se pot realiza grosimi ale zidurilor de 125, 150, 250, 300 sau 375 mm;

• Caramidă plină cu înalțime de 63 mm, pentru grosimi ale zidurilor de 125, 250 sau 375 mm.

Puteți afla mai multe detalii despre produsele Leier și puteti calcula câte blocuri ceramice Leier sunt necesare pentru zidăria dumneavoastră vizitând www.leier.ro.